Від аматора - до професіонала, або як стати кухонним генієм.
Силікон набирає популярність з кожним днем. Він має низку переваг, якими форми з інших матеріалів похвалитися не можуть. У чому ж секрет їх популярності? Давайте розберемося.
Форми з силікону економлять час. Ваша страва приготується набагато швидше, ніж в металевій формі. Так як силікон витримує перепади температури від -60 до +230 градусів Цельсія, форму можна використовувати як в духовці, так і в мікрохвильовці і навіть в холодильнику.
Ви можете не тільки випікати кондитерські вироби, а й готувати страви з м'яса, риби і овочів. Охолодити пудинг або зробити льодяники на паличці допоможуть силіконові форми. Крім того, вони зовсім не вбирають запахи.
Відсутність необхідності змащувати маслом форму зробить їжу більш корисною і позбавить від витрат на фольгу і пергаментний папір. Це справжня знахідка для людей, що стежать за своєю фігурою і раціоном, адже такі форми незамінні для приготування низькокалорійних страв.
Форма легко зніметься з випічки, якщо дати їй трохи охолонути. Після використання досить вимити форму губкою з краплею миючого засобу для посуду і протерти насухо ганчіркою. Навіть на невеликій кухні завжди знайдеться місце для зберігання силіконових форм адже вони дуже компактні.
Широкий вибір форм з нової колекції допоможе надати випічці індивідуальність і незвичайний зовнішній вигляд. Ваші гості будуть приємно здивовані тим, як красиво може виглядати їжа.
Кулінарні експерименти чекають вас!